娛樂

2019年9月17日

2019/09/12 (週四) 12:00上午

黃浩Kenny Wong Suki接囡囡放學 沈卓盈乘機親親契女

文章節錄:壹週刊(https://nextplus.nextmedia.com/news/recommend/20150514/198002)

因為合作主持節目因而變成好姊妹的Suki與沈卓盈,沈卓盈更成為Suki囡囡的契媽,呢位契媽一有時間就跟黃浩一家享受家庭樂,仲好Enjoy咁做埋保母㖭!

Suki徐淑敏同佢老公黃浩,就孖埋沈卓盈,一齊去接兩位囡囡放學,沈卓盈同Suki一向都老友鬼鬼,見男友又唔得閒陪自己,加上又爆出之前同男友鬧大交,好姊妹叫到,當然即到做吓兼職保母啦!睇嚟徐淑敏一家人都幾鍾意行圓方,早排先喺圓方見到佢哋一家人去睇戲,依家又再到圓方行街,先入去個書局打個白鴿轉,之後就再一齊行去食雪糕。
食雪糕喎!小朋友梗係鍾意啦!入到去Suki同黃浩就陪囡囡去櫃枱揀雪糕,而沈卓盈就負責去搵位。行到埋位之後,雪糕又到手,當然要相機食先啦!Suki大女大啖大啖咁食,至於Suki同黃浩就慢慢睇Menu再諗。沈卓盈就Order咗個綠茶味雪糕,仲問身邊嘅心柔試唔試。
不過心柔可能對綠茶味麻麻,反而就用個匙分咗一小啖佢手上嘅雪糕畀沈卓盈,之後沈卓盈再接再厲問吓心柔試唔試,但係沈卓盈又再一次食檸檬。

;