2020年11月25日 

金剛認戀爆乳女神

2019-04-24 (週三)

台灣藝人金剛與拍拖3年的陳蕊蕊於16年宣布分手後,早前傳他與人稱「國光女神」的梁云菲(Nana)蜜運中,直至昨日凌晨,金剛終於在Instagram(Ig)上載一張「搣女友面珠」照,並留言:「我的女人!」大方承認戀情!其女友Nana亦於Ig晒「搣男友面珠」照兼搞笑寫道:「小子,給你賺到了!」一眾好友見狀也紛紛派Like,胡蓓蔚留言:「溫柔一點,幾時帶她見我們倆佬(兩老)?」金剛則回覆:「妹妹我很溫柔的!」而李璨琛更抵死笑說:「似你個女多啲喎!」
唔好妒忌
對此,金剛昨日向傳媒直認跟女友已認識一段時間,但僅拍拖數月,又謂:「佢人好好,好溫柔、好體貼、好樂觀,大家可以用溝通方式去解決問題,之前同其他嘅好似嗌交咁,呢個冇交可以嗌,同佢一齊好舒服。」雖然女友經常展示D Cup火辣身材,但金剛則讚對方好乖,非常黐家,又說:「唔好妒忌,我唔係靚仔但都有優點㗎。」