熱話 時尙 食玩 生活 旅遊 娛樂 親子 專欄 着數

苟芸慧肚凸凸 惹大肚疑雲

2019-05-21 (週二) 08:00 上午


古天樂(古仔)、謝安琪(Kay)與苟芸慧(苟姑娘)昨日出席在尖沙咀舉行的《Guerlain#BeeLoveBeloved》慈善活動揭幕,穿上白色貼身裙的苟姑娘,不時以手遮掩肚凸凸的腹部,疑似有喜!苟姑娘受訪時被問到是否有開心事宣布?她笑言:「每日都有開心事,最近都係返內地拍嘢,冇咩嘢呀!」談到她有一股孕味,苟姑娘指純粹是美麗的誤會,只因上月病倒,需服一個月抗生素,發福不少令身材肥腫,她坦言:「如果真係有喜,一定會同大家分享。」
古仔與Kay一同受訪,古仔大爆Kay自薦拍戲,他直言:「係值得考慮嘅,我最近先同佢老公張繼聰拍緊戲。」並表示拍攝相當順則,雖然已完成了三分一戲分,但仍有大量打鬥場面要拍,古仔更笑言:「男男女女都要打,有一日同Kay嘅另一半(張繼聰)吊咗成日威吔,辛苦到落咗地都要單腳企。」