2021年01月24日 

細So偷食女主角曝光 曾為錢出賣囡囡浴照

2020-09-02 (週三)

前商台DJ細So(蘇耀宗)日前被爆背妻偷食KOL「阿B」兩年半,愛妻號形象一夜破滅,全城鬧爆,雖然細So於鏡頭前後認晒錯,仲獲得老婆原諒,不過大批網民仍咬住唔放。

至於主角之一的「阿B」身份一直成謎,導致「全城緝B」,更有網民搞笑指「阿B」是歌手鐘鎮濤!今晚,阿B身份終於曝光,原來真名叫練美施(Macy),今年35歲,她與細So同樣是有家室之人,與老公育有兩個小朋友,近年憑着索媽姿態,開設網店,今晚有傳媒致電求證身份,她直認是偷食女主角,更指同細So唔係玩,係好認真!

雖然已為人母,但Macy身材Keep得不錯,唔怪得細So咁嗒糖!
Macy絕不吝嗇,經常大Show身材。
Macy大方承認自己與細So搞分外情,仲直言係真愛。
今年6月,細So與Macy已經分手。

翻查紀錄,兩年前Macy開設的網店,接受某韓國沐浴露品牌寫鱔稿時,竟然將當時只得4歲的囡囡的出浴照放上網,雖然有Sticker稍稍遮着重要部位,但也被不少媽媽負評,不過當時Macy就出Po死撐話:「trying to love the haters too.」

將囡囡浴照Po上網後,被一眾媽媽負評,不過Macy仍死撐,認真我行我素。