娛樂

2017年11月23日

2017/11/15 (週三) 12:00上午

陳凱琳否認登機有特權

陳凱琳昨日以一身性感金色Deep-V露背裙現身尖沙咀活動,其間被問到日前與家人去旅行,有網友指她疑享有特權,毌需排隊特快登機,陳凱琳則表示自己買了商務客位,可優先Check In及登機。

大晒事業線的陳凱琳(Grace)昨日以Deep-V露背裙出席活動,透露其母見到自己着得咁靚,還提議她可以着同一條裙出席台慶。不過Grace早已選定台慶服飾,並透露:「嗰件前面係好密實。」她又笑稱上次已經露過腿,不同場合應該露不同線條。
對於日前Grace與家人去日本旅行時,有網民指她享有特權,無排隊就可以特快登機,並且有職員帶她入閘,引致其他乘客不滿,Grace解釋:「我買咗U Business,佢係有一個Priority Link,我都係排番嗰隊。唔知點解會咁,好多航空公司都有。」Grace透露一家人去旅行玩得好開心,至於提到男友鄭嘉穎未有同行,她說:「今次想一家人去,同埋佢有工作,遲啲聖誕節會同佢去旅行,好期待!」